<

Over EducatiePC.nl

3 jaar omruilgarantie | 30 dagen proberen | geen kosten achteraf | gratis demo | grote voorraad

Welkom op EducatiePC.nl, de refurbished computerspecialist speciaal voor onderwijsinstellingen.

EducatiePC heeft zich toegelegd op het ondersteunen van onderwijsinstellingen in het leveren van betaalbare refurbished Windows computers. Als geen ander is EducatiePC bekend met de uitdagingen waar onderwijsinstellingen zich voor gesteld zien. Met beperkte middelen een degelijk en betrouwbaar computernetwerk bouwen en onderhouden is immers een buitengewone opgave.

Onze refurbished computers
EducatiePC levert een selectie van refurbished desktops en laptops van bekende A-merken, zoals HP, Dell en Lenovo. Deze computers zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en hebben een lange levensduur, doordat bedrijven doorgaans kiezen voor apparatuur van de beste kwaliteit om de bedrijfszekerheid zo groot mogelijk te houden. Bovendien wordt de hardware professioneel gereviseerd door onze technische specialisten. Dit houdt in dat de apparatuur grondig worden getest, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen om technisch weer in uitstekende staat te zijn.

Diensten en mogelijkheden
EducatiePC biedt verschillende oplossingen aan om onderwijsinstellingen tijdens levering en gebruik volledig te ontzorgen:
• Installeren, uitrollen en aansluiten van hardware op locatie;
• Ondersteuning van onze technische dienst, zowel op afstand als op locatie.
• Tot 3 jaar omruilgarantie;
• Hoge inruilpremie voor afgeschreven hardware;
• Gecertificeerde dataverwijdering voor alle data-dragende afgeschreven hardware.
Het leveren van gebruikte server-, storage- en netwerkapparatuur tegen gunstige prijzen met garantie behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact
Mocht het model dat u zoekt niet op EducatiePC.nl staan, wilt u meer weten of een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of tel. 030 248 4006.

Neem ook eens een kijkje op EducatieMac.nl, de refurbished Apple-specialist voor het onderwijs. EducatieMac levert iMacs, MacBooks en iPads met dezelfde voordelen.

Over iUsed Store

EducatiePC is onderdeel van iUsed Store, een bedrijf binnen de NEG Group en één van de grootste organisaties in de Benelux die refurbished Apple en Windows IT-apparatuur levert. iUsed Store is ISO-gecertificeerd, heeft het Webshop Keurmerk en een uitstekende beoordeling op Trustpilot. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise op het gebied van tweedehands computers weten wij precies wat voor u belangrijk is: het leveren van perfect opererende IT-hardware tegen lage kosten.

Webshops
Heeft u interesse in enkele stuks? Via de webshop TweedehandsNotebook.nl levert iUsed Store refurbished Windows laptops met garantie aan zakelijke en particuliere klanten. iUsed heeft ervoor gekozen om alleen producten op de webshop te tonen die per direct beschikbaar zijn. Natuurlijk volledig getest, voorzien van een schone installatie van het OS en goedgekeurd door onze eigen technische dienst. Hierdoor kunnen wij garanderen dat bestellingen die voor 15.00 uur zijn afgerond, dezelfde werkdag worden verzonden.

Zoekt u een refurbished Mac? Neem dan een kijkje op iUsed.nl.

Mocht het specifieke product dat u zoekt niet op onze webshop staan, dan kunt u om contact met ons op te nemen.
Omdat wij dagelijkse nieuwe aanvoer hebben, kan het voorkomen dat dit product binnen korte tijd wel beschikbaar komt.

Stichting ITdonations

De NEG Group is initiatiefnemer van stichting ITdonations, een onafhankelijke stichting die in 2007 is opgericht. Bedrijven en onderwijsinstellingen kunnen ervoor kiezen om afgeschreven IT-hardware duurzaam en verantwoord af te laten voeren via ITdonations, waarbij de opbrengst naar een eigen gekozen goede doel gaat. Afvoeren via ITdonations is volkomen veilig door onze gegarandeerde dataverwijderingscertificaten. Bovendien is een samenwerking met ITdonations een aanvulling op uw MVO-beleid en draagt het bij aan het sociale en milieubewuste imago van uw bedrijf.

Deel dit bericht...Share on LinkedIn
Linkedin
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email